JVC KW-M25BT – multimediakeskus, joka tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja

Jos etsit laadukasta multimediakeskusta autoosi, JVC KW-M25BT voi olla juuri sitä mitä etsit. Tämä moderni keskus tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja useita hyödyllisiä toimintoja, jotka tekevät jokapäiväisestä ajomukavuudesta!

KW-M25BT:ssä on 6,8 tuuman kosketusnäyttö, joka tarjoaa selkeän ja terävän kuvan ja mahdollistaa nopean ja kätevän pääsyn kaikkiin toimintoihin ja asetuksiin. Lisäksi tämä järjestelmä tukee myös HD-videon toistoa, jolloin voit nauttia suosikkielokuvistasi ja -musiikkivideoistasi autossasi.

KW-M25BT:ssä on myös sisäänrakennettu Bluetooth, jonka avulla voit muodostaa langattoman yhteyden älypuhelimeesi, tablettiin tai muuhun laitteeseen. Tämä tarkoittaa, että voit helposti hallita musiikkiasi ja soittaa handsfree-puheluita ilman, että sinun tarvitsee kytkeä laitteitasi johtoihin.

Lisäksi KW-M25BT tarjoaa myös muita vaihtoehtoja, kuten USB-tulon, johon voit liittää USB-muistilaitteita ja toistaa suosikkimusiikkiasi tai -videoitasi suoraan multimediakeskuksesta. KW-M25BT:ssä on myös AM/FM-radio, jonka avulla voit kuunnella kaikkia suosikkiasemiasi.

Mutta siinä ei vielä kaikki, KW-M25BT:ssä on myös näytön peilaustoiminto, jonka avulla voit näyttää älypuhelimesi näytön järjestelmän näytöllä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kätevästi kaikkia puhelimesi sovelluksia, kuten navigointi-, sosiaalisen median tai musiikkisovelluksia, ilman, että sinun tarvitsee pitää puhelinta kädessäsi.

Kaiken kaikkiaan JVC KW-M25BT on loistava valinta kaikille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta äänestä ja monista ominaisuuksista autossaan. Se on helppo asentaa ja käyttää, joten se on ihanteellinen päivittäiseen ajoon ja pidempiin matkoihin.

Voit ostaa multimediakeskuksen JVC KW-M25BT täältä!

Jaa tämä postaus