Cambridge Audio EVO150

Cambridge Audio EVO150 - tehokas kodin äänentoistojärjestelmä


Cambridge Audio EVO150 on tehokas ja tyylikäs kodin äänentoistojärjestelmä, joka tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja helppokäyttöisyyden. Se on all-in-one-järjestelmä (vahvistin, streameri, mediasoitin)

EVO150-vahvistin tarjoaa vaikuttavan 150 W tehon ja on varustettu ESS Sabre ES9018K2M DAC:lla, joka varmistaa parhaan äänenlaadun. DAC-sirut varmistavat korkean resoluution ja tarkan äänen, jolloin voit nauttia suosikkimusiikistasi juuri sellaisena kuin artisti sen tarkoitti.

EVO150:ssä on useita tuloliitäntöjä, kuten HDMI, optinen, koaksiaalinen ja RCA. Niiden avulla voit liittää järjestelmän lähes mihin tahansa haluamaasi laitteeseen, mukaan lukien Blu-ray-soittimet, televisiot ja tietokoneet. Siinä on myös Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteystuki musiikin ja podcastien langattomaan suoratoistoon.

EVO150 sopii erinomaisesti myös kotiteatteriin. HDMI-liitännän avulla voit liittää järjestelmäsi televisioon ja nauttia korkealaatuisesta äänestä katsoessasi elokuvia ja TV-ohjelmia. Lisäksi järjestelmässä on myös erillinen basson säätötoiminto, joka tarjoaa täydellisen basson äänenvoimakkuuden hallinnan.

Cambridge Audio EVO150 on tyylikäs ja toimiva kodin äänentoistojärjestelmä, joka tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja useita liitäntävaihtoehtoja. Se on loistava valinta kaikille, jotka haluavat nauttia kotiviihteestään täysillä.

Voit ostaa Cambridge Audio EVO150 täältä!

Jaa tämä postaus