Kenwood DRV-A501W

EISA 2020-2021 PARAS SISÄKAMERA

2020–2021 EISA:n parhaan sisäkameran palkinnon voittaja

Kenwood DRV-A501W on aivoilla varustettu kamera, joka tarjoaa käyttäjälle mielenrauhan. Wide-Quad-HD-kamera käyttää HDR:ää ja polarisaatiosuodatinta varmistaakseen parhaan kuvanlaadun valaistusolosuhteista riippumatta. Tallenteita voi katsoa välittömästi suurelta täysväriseltä 7,6 cm:n lävistäjänäytöltä (Kenwoodin ensimmäinen!) ja siirtää Wi-Fin kautta älylaitteeseen GPS-tiedolla. Älykäs pysäköintitila käyttää sisäänrakennettua 3-akselista G-sensoria, joka aloittaa tallennuksen heti, kun pysäköity ajoneuvosi törmää, mikä tarkoittaa, että kaikki törmäykset tallennetaan videolle! Pikakiinnitysjärjestelmä tekee asennuksesta helppoa!

3,0" kosketusherkkä LCD-näyttö

Kenwood DRV-A501W / DRV-A601W on varustettu näytöllä, joka sopii kameraan täydellisesti resoluutiota heikentämättä.
Tämän rakenteen avulla voit käyttää toistotoimintoa, jolloin voit katsella tallennettua videota tai kuvaa välittömästi. Näyttää videot ja kuvat suurella, halkaisijaltaan 7,6 cm:n täysvärinäytöllä. Kätevän käyttöliittymän ja suuren tekstin ansiosta laitetta on helppo käyttää.

3,7 MP Wide Quad HD -tallennus

3,7 megapikselin CMOS-kenno (DRV-A700W / DRV-A501W) tallentaa Wide-Quad-HD-videota nopeudella 30 kuvaa sekunnissa. 1,8 kertaa enemmän pikseliä kuin FullHD-resoluutio mahdollistaa videon tallennuksen ja toiston erittäin rikkaalla resoluutiolla.

Langaton yhteys älylaitteeseen (langaton LAN)

Älylaitesovelluksella "Kenwood Dah Cam Manager" voit kätevästi muuttaa kameran asetuksia (DRV-A700W/ DRV-A601W/ DRV-A501W) ja näyttää tallennettuja videoita ja live-kuvia. Lataa sovellus älylaitteellesi AppStoresta (iOS) tai Google Playsta (Android).

HDR (High Dynamic Range)

HDR parantaa kuvanlaatua haastavissa ympäristöissä, joissa vaalean ja pimeän kontrastit ovat erityisen voimakkaita, kuten tunnelien sisään- ja uloskäynneissä.

3-akselinen G-sensori ja GPS-vastaanotin

Kun autosi on pysäköity, älykäs pysäköintitila aktivoituu. Kun ajoneuvoosi törmää, kamera käynnistyy G-sensorin ansiosta ja tallentaa automaattisesti 30 sekunnin videoleikkeen. Jatkuvaa virtaa varten tarvitaan langallinen sarja CA-DR1030 (saatavana erikseen). Kun sisäänrakennettu G-Sensor, jossa on säädettävä herkkyys, havaitsee äkillisen liikkeen, kamera tallentaa leikkeen automaattisesti suojatakseen sitä poistamiselta. Integroitu 3-akselinen anturi rekisteröi G-voiman, joka ilmaisee mahdollisen törmäyksen suunnan ja voimakkuuden. Sisäänrakennetun GPS-vastaanottimen välittämän tarkan nopeus- ja sijaintitiedon ansiosta on mahdollista tarkastella kuljettua reittiä ja nopeutta tietokoneohjelmiston kautta tai langattomasti älypuhelimesta!

Älykäs pysäköintitila

Kun autosi on pysäköity, älykäs pysäköintitila aktivoituu. Kun ajoneuvoosi törmää, kamera käynnistyy G-sensorin ansiosta ja tallentaa automaattisesti 30 sekunnin videoleikkeen. Jatkuvaa virtaa varten tarvitaan langallinen sarja CA-DR1030 (saatavana erikseen).

Super Condenser (vara-akku)

Sisäänrakennettu vara-akku estää videotiedoston tallennusvirheen, jos virta katkeaa kaatumisen tai muiden fyysisten vaikutusten vuoksi.

2 Asennusmenetelmä

Sarja sisältää imukupin ja liimakiinnittimen. Imukuppikiinnikkeen ansiosta se on helppo kiinnittää ja irrottaa tuulilasista, kun taas tarrateline tarjoaa turvallisemman kameran tuen.

Kätevä magneettipidike

Patentoidun magneettikiinnittimen ansiosta kamera voidaan irrottaa helposti ja nopeasti. Ei kaapeleita kameran kytkemiseen tai irrottamiseen!

Polarisoiva suodatin - Vähentää tuulilasin heijastuksia

Kenwood DVR-A700W / DRV-A601W / DRV-A501W kojelautakamerat käyttävät polarisoivaa suodatinta, joka vähentää esimerkiksi kojelaudan heijastuksia tuulilasissa tietyissä olosuhteissa ja auttaa vähentämään häikäisyä aurinkoisina päivinä, jolloin voit tallentaa selkeästi!

Etu- ja takaosa 2 kameratallennus

Kytkemällä lisävarusteena saatavan KCA-R100-takakameran voit tallentaa samanaikaisesti mitä auton edessä ja takana tapahtuu, sekä FullHD-laadulla. Erittäin laaja 161° katselukulma tallentaa koko matkan! Kompaktikamerassa on 180° kääntyvä linssi asennuksen helpottamiseksi, ja mukana tulee 8 m pitkä kaapeli DRV-501W-kameran liittämistä varten. Kun kytket KCA-R100-kameran, DRV-501W:n resoluutio mukautuu automaattisesti kahden FullHD-resoluution videotiedoston hallintaan.

Mukana 16GB MicroSD-muistikortti

Mukana 16GB Class-10 microSDXC-muistikortti

Jaa tämä postaus